Zo verdeel je de intieme voedingsmomenten met je baby. Bij Difrax vind je de Difrax S-fles: de ideale fles tegen darmkrampjes en de meest verkochte babyfles . Doordat mijn dochter van dagen te snel uit de avent fles speen dronk ben ik nu over gestapt op de s-fles.

Difrax flessensep 2011difrax s-flesjun 2009difrax s-fles? Difrax BilthovenDe S-fles is niet voor niets de meest verkochte babyfles in Nederland. Difrax – this is my favorite: S-fles – Duration: 1:24.

Ik heb een vraag over de difrax S fles.

Heb hem net aangeschaft maar kan niet echt wegwijs worden in de gebruiksaanwijzing van deze fles. De Difrax-fles is niet mijn eerste keus, maar fijn voor achter de hand als je baby de AVENT-speen niet pakt. En die S-vorm, toch fijn tegen lucht inslikken.

De populairste babyfles van Nederland is de S-fles van Difrax. De s vorm in de difrax flessen vind ik ook niet denderend qua gebruik. Ik gebruik difrax fless en eerlijk gezegd doet Kyra het hier super op.

De s fles moet je niet vacuum kunnen zuigen dan zit er een onderdeel niet goed. Goedemorgen, wij geruiken sinds mnd de difrax s-fles, en heb net een.

Difrax s fles gebruiksaanwijzing