Hier vindt u een antwoord op al uw technische problemen en vragen over een LPG-installatie. Vindt u het antwoord hier niet, dan kunt u ze hier stellen aan . Op gas autogas rijden waar op letten informatie over autogas en ginstalaties.

Inhouden en stotteren: was en is bij de auto een veelvoorkomende storing . Gebruikers van G3-gasinstallaties kunnen soms voor de meest vreemde storingen komen te staan. Hallo, Sinds gisteren blijft het lampje op mijn schakelaar, waarmee ik kan kiezen tussen benzine of gas, knipperen. Ik rij al een paar jaar met een ggas installatie op mijn opel vectra nu heb ik sinds maand het probleem dat als ik op een lange rit zit dat dan.

Vrijwel alle storingen komen voort uit slecht gemaakte verbindingen of. Ik heb net mijn vers ingebouwde Ginstallatie uitgeprobeerd in mijn. LPG, LPG inbouw, LPG G LPG prijs en meer.

Mijn vraag is, heeft iemand (Shiptronic?) ervaring met dit storingsbeeld en is er een pinout van de LPG-computer te vinden? Gis alleen een belastings verklaring, geen type of merk! Ik heb sinds kort een probleem met mijn LPG ginstallatie. Op benzine lijkt er niks aan de han dus ik vermoed dat het in de gas installatie zit.

LPG Gsystemeninläggfeb 2011Motor loopt niet stabiel op LPG: schakelt soms over op. RhmszeW4UAoCachadÖversätt den här sidanmars 20- Wat voor gasinstallatie betreft het en in wat voor auto?

Heeft iemand mogelijk een soort (korte)gebruiksaanwijzing van deze gasinstallatie van AG? Branden er rode led’s, is er een storing. Ik rij sinds maart 20een 3break met AG gasinstallatie. Sedert 20ben ik in het bezit van een BMW 3Touring (1800) met een Vialle lpi ggasinstallatie.

Tot begin Juli dit jaar heb ik met plezier . De inbouw van een moderne derde generatie (G3) lpg-installatie kost je minstens 1. Bij G3-installatie (de moderne installaties) wordt het gas. Zodra de auto op LPG loopt geeft de motor telkens weer de storing Mengsel te arm.

G3 gasinstallatie storingen