Ik heb een Impco type E verdamper: en een 2series mixer: Nou zitten er op de mixer afstel mogelijkheden: Wat is het procedee om af te . Heb de Impco 300a mixer een tandje leaner gezet en dat scheelt, stuk. Goede afstelling van een gaswagen begint bij een goede onsteking, .

Impco 4afstelling – AmerikaanseAutoPagina. CachadLiknandeÖversätt den här sidanaug. Op dit moment mis ik nog vermogen onderin – krijg met plankgas bij . Die van mij start goed maar begint bij gas geven soms te stotteren.

De verdamper van de LPG installatie heeft niet het eeuwige leven. Bij de laatste APK gaf men aan bij de CO-meting dat ik veel onverbrande brandstof in de uitlaatgassen heb. Hallo mijn co is weer eens te hoog voor de APK keuring. Weet iemand waar ik het mengsel van mijn Impco LPG intallatie kan afstellen Dus wat . Archive for the ‘LPG, Impco meer’ Category.

Na de revisie even de afstelling van de hevel controleren. Impco onderdelen voor uw amerikaanse auto met groot vermogen , of voor uw heftruck met impco verdamper. Volgens de LPG-installateur ligt het aan de afstelling van de LPG-tank.

Nu heb ik de auto al meermalen laten afstellen, waarna het – voor korte tijd – prima rijdt, . Bij een impco moet het gas ook een lange weg afleggen voordat het in de cilinders terecht komt. Dan moet de afstelling top zijn, anders krijg je dit soort . Met dit IMPCO systeem kun je de tank vrijwel leeg rijden. Impco het CO af; er is de stelschroef op de mixer . Nou, ik heb een Impco verdamper en mixer gemonteerd.

De verdamper beslaat aan de buitenkant, dus er gaat wel gas door heen. IMPCO heeft er een oplossing van €6- voor. Vmet IMPCO 2mixer slaat niet aan op de startmotor, ik kan de hele. De gasfilter voor de verdamper heb ik schoongemaakt, was niet noemenswaardig smerig.

Toen de impco 300A mixer maar losgehaald.

Impco gasinstallatie afstellen