Omdat een groot deel van de kruipruimte niet bereikbaar is besloten om EPS HR++ parels onder de vloer te blazen. Verschillende bedrijven over de vloer . Bestel hier je lijmen kitten en purschuim online, snel in huis!

Het is niet eenvoudig om direct op purschuim te lijmen. Je kunt er eerst een laagje cementlijm overheen smeren om de hechting te garanderen. Sneldrogend 1-komponent polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Purschuim bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze lijmen zijn best prijzig en ik heb heel wat nodig. Mijn vraag is: Kan ik niet gewoon bussen PUR schuim gebruiken?

Nu weet ik dat bison een peperdure PU lijm heeft, maar zijn er ook andere. Illbruck Purschuim polyuretyaan lichtgroen. In mijn beleving gaat PURschuim het namelijk.

Volgens is er geen betere lijm als purschuim en de kracht van uitzetten is enorm.

Lijmen met purschuim