Welke flessenspeen je kiest hangt niet zozeer af van de leeftijd van je baby, wat vaak wel gedacht wordt. De juiste flessenspeen heeft vooral te maken met de . Zoals het onderwerp al aangeeft was de eerste papfles met een 1speen.

Hier Difrax, en met de 1speen kregen ze de pap ook niet uit. Ik gebruik Difraxflessen en uit de S en M speen krijgt hij niks en de L speen is veel te groot. Hij had de fles in min leeg, dronk heel onrustig en . Mijn dochtertje krijgt iedere ochtend en avond een papfles.

Ik denk als je geen geschikte speen kan vinden voor de difrax fles dat je dan . Speen difrax flesdec 2010Problemen met papfles. Papfles – allerhande te proberen tips, soms met succes. CachadLiknandeÖversätt den här sidanMaar de vraag: welke speen? Bij mij is de papfles (rijstebloem of fijne granen en melk vermengen) nooit een succes geweest, behalve de. Heb ik zelf geen ervaring mee, van anderen gehoord die dat bij de Difrax-speen hadden gedaan.

Welke speen gebruiken jullie dan, ik heb avent flesjes dus kan ik dan de 2. Zij krijgt ‘s avonds een papfles zodat ze de nacht goed doorslaapt. Ik heb in eerste instantie de 1-2-papspeen van difrax geprobeert, maar hier .

Welke speen gebruiken jullie bij de papfles? Wij hebben een Difrax Optifles waar een brede speen op gaat. Forums › Voeding › FlesvoedingCachadLiknandeÖversätt den här sidannov.

Wie van jullie gebruikt de difrax fles ook wel eens voor pap? Welke speen hebben jullie voor de papfles? Nu zeiden ze bij de Etos dat hun standen speen perfect was en op de difrax fles past.

Wat voor speen moet ik hebben voor een papfles? Wij hebben een difrax fles en speen maat L erop.

Papfles welke speen difrax