Ik heb van een vriendin een magnetronsterilisator van prenatal te leen gekregen. Nou heb ik er geen gebruiksaanwijzing bij. Zwanger zijn › De babyuitzetCachadLiknandeÖversätt den här sidanfeb.

Hallo kan iemand mij misschien helpen aan de gebruiksaanwijzing. Die van mij (de sterilisator van de Prenatal) draait hier overuren in de . Het is mogelijk om verschillende soorten merken in de sterilisator te plaatsen. Zeven minuten op 7watt, stond in de gebruiksaanwijzing.

Ik heb mijn sterilisator klaargezet om straks te gaan gebruiken als de. Heb de gebruiksaanwijzing niet meer dus weet iemand van jullie het? Ik heb m nieuw gekocht bij de prenatal, ook maar euro en er zat ook . Handig voor ‘uitkoken’ van babyflesjes, kolfspullen, speentjes, enz. Had er al ervaring mee op mijn werk (kinderopvang) en vind het voor thuis ook makkelijk. Mooie Prenatal magnetron sterilisator, gratis ruil cadeaubon.

Prenatal magnetron sterilisator voor zuigflessen. Bij de vorige baby had ik een elektrische sterilisator, die een laagje. Op mijn gebruiksaanwijzing stond min en dat deed ik ook zo.

Philips AVENT Microwave Steam Sterilizer Review – Duration: 4:38. Babymoov Wit Universele Magnetron Sterilisator A003207. De sterilisator vullen met 2ml water, voor het afmeten van het water gebruik ik de babyfles.

Het vermogen en het aantal minuten staat duidelijk uitgelegd in de gebruiksaanwijzing. Een sterilisator is een uitkomst wanneer het aankomt op goede hygiëne voor baby’s. Een magnetron sterilisator is een apparaat waar je babyspullen als . En de vaatwasser draait hier niet elke dag, dus een sterilisator staat op mijn kraam-verlanglijstje. Mag dat niet volgens de gebruiksaanwijzing?

Ik heb de magnetron-sterilisator van het eigen merk Prenatal. Een soort gebruiksaanwijzing voor baby’s. Het Difrax Steriliseer ei voor het hygiënisch en makkelijk steriliseren van je fopspeen.

Uitkoken speen, spenen, speentjes in de magnetron als sterilisator. Ik raad aan vooraf de gebruiksaanwijzing te lezen want er zijn wel wat. Echter vind ik dit bij een gewone sterilisator ook want daar wacht ik . Reserveren slangetje en rubetjes (nieuw) en handleiding in de.

Prenatal sterilisator gebruiksaanwijzing