In deze video ziet u hoe u gemakkelijk en snel een wasmachine manchet kunt vervangen. Vervangen van manchet wasmachine Siemens E14. Hoe vervang ik het deurrubber in een wasmachine Lees, eveneens, ons artikel op de blog van Direct. Uit de ronde manchet, die dient als afdichtingsrubber tussen de deur van de wasmachine en de trommel, was een stukje van centimeter gescheur waardoor . De rubberen ring van mijn wasmachine moet hoognodig worden schoongemaakt. Kan ik deze er zelf uithalen en weer terugplaatsen?

Toen ik vandaag wat in de wasmachine dee merkte ik ineens dat de. Als ik langs de ring voel, voel ik dat er aan de bovenkant bijna geen . Ik heb een Indesit wasmachine met rubberen ring waar schimmel en zeepresten in zitten. Ik heb al gewassen op graden met soda maar dat. Dit weekeinde ontdekte ik een gaatje in het manchet van onze wasmachine.

De rubberen ring in de deuropening van de machine.

Open de deur van je wasmachine en maak de rubberen rand (manchetrand) met een prop papier goed schoon. Wasmachine onderdelen kopen heeft van alle wasmachine rubberen manchetten op voorraad staan, we hebben ze in prijsklasses, een van euro per . Als uw machine aan de voorkant lekt is de kans groot dat het manchet gescheurd is. Vuil water en wasmiddelresten kunnen tussen het . Haal de stekker van de wasmachine eerst uit het stopcontact ! Verwijder het bovenblad van de wasmachine door middel van twee schroefjes . Leg nu de veerring over het rubber op die manier dat de manchet weer vast komt te zitten . Bestel direct jouw Wasmachine onderdelen Whirlpool Manchet. Alle Wasmachine onderdelen Whirlpool Manchet en mits op voorraa morgen in huis.

Hallo Allemaal Is er iemand die de werkwijze weet voor het plaatsen van een nieuw deur manchet van een AEG lavamat 74808? Wij hebben een Asko W68wasmachine en de rubberen ring welke tussen de trommel en de aansluiting van de deur van de wasmachine zit .

Rubberen ring wasmachine