Heeft er iemand ervaring met het keramisch coaten van het (uitlaat) spruitstuk, met name dan een 16V ? Setje uitlaten gecoat in keramisch zwart bestand tot 10graden nu ook zilver en goud mogelijk. Meer info zie onder de knop Keramische Coatings.

De Rooy Dakar Racing truck uitlaatdemper. Vind je de verkleurde uitlaatbochten ook zo storend op jouw motor? Dan hebben wij nu de oplossing voor je!

Dit weekend breng ik mijn uitlaten binnen om te laten herspuiten met.

Keramisch coaten weet ik dat veel beter zou zijn maar iemand ervaringĀ . Ik wil misschien mijn bochten keramisch laten coaten, heeft iemand hier al ervaring. Keramische coating uitaaldelen ,hittebestendige coating. Keramische coatings, Poedercoaten, uitlaat coating, OntlakkenĀ . Ik zou graag enkele onderdelen van mijn motor (uitlaat van de Yamaha XT600) keramisch (hittebestendig) gecoat te willen hebben.

Deze unieke verf geeft een matte afwerking op silicone keramische basis. De auto-industrie gebruikt het op uitlaatsystemen.

Uitlaat keramisch coaten