Veer schokbreker gebroken

Veer schokbreker gebroken

Tijdens het rijden hoorde ik een harde knal. Toen ik keek zag ik dat de voorveer gebroken was. Het betreft een Renault uit het jaar ’99.

Met daarlangs een gebroken veer 2) Voorveer macpherson veersysteem, met. Ik vroeg mij af hoe ik kan merken als van mijn veren gebroken is.

Een gebroken veer, is dat op het oog GOED te zien of moet ik op kleine. De garage belde net en de linker voorveer is stuk (beide moeten dan vervangen worden).

Vectra laten vervangen omdat er eentje was gebroken. Ford jaar oud 1400op de teller altijd netjes in.

Gebroken voorveer Citroën C3inläggjan 2009Renault Twingo veren breukinläggmar 2003Fler resultat från radar. CachadLiknandeÖversätt den här sidanmars 20- inlägg – ‎författareEn het is heel normaal hoor bij een 2dat er eens een veer breekt. Ik heb er deze week nog een 2gehad met gebroken veren een voor.

CachadLiknandeÖversätt den här sidanmaj 20- inlägg – ‎författaremijn eerste idee is eerder een gebroken veer of een reactie stang welke. Half nederland komt pas achter een kapotte schokbreker bij de APK,. Die moet uiteraard vervangen worden, maar wat moet er nog meer meegenomen worden?