De verdamper van de LPG installatie heeft niet het eeuwige leven. Maar wat ik mij afvraag is het mogelijk een impco e verdamper alleen schoon te maken of moet. Deze wordt gebruikt om zelf de membranen en zonodig o ringen van de verdamper te vervangen.

Hallo, Waaraan kan je merken dat je LPG verdamper versleten is? Heb sinds de laatste week namelijk een probleem met mijn gas installatie, . Hier zien we de elektrische choke van de verdamper, het palletje aan de andere kant drukt het membraan naar beneden waardoor er extra gas vrij komt, deze . Soms slaat hij de lpg toevoer zonder pardon af .

Ik heb een probleem met mijn Nissan Micra 1. Oorzaak van een defect verdeelhuis is meestal een verdamper die van . Ik wil iets melden, waarmee LPG rijder hun voordeel kunnen doen. In 19een prins G2- installatie laten plaatsen voor . De motor loopt, slaat af of loopt niet op LPG vooral bij koud weer. Injector demonteren en reinigen met ontvetter en perslucht.

Verdamper lpg reinigen