Dit helpt volgens mij om de motor sneller op toeren te laten komen. Is er iemand hier op het forum dat een goed adres heeft waar ik mijn vliegwiel kan laten afdraaien en balanceren? Maar balanceren is altijd noodzakelijk, tenzij men het doet afdraaien en .

Bij Mannessen Engines kunnen wij uw vliegwiel lichter maken door deze af te draaien. Door het verminderde gewicht kan de motor makkelijker toeren maken . En daarna pakken ze je drukgroep en balanceren ze dat ook op nul samen met je vliegwiel. AukjeBart schreef: Ik denk niet dat ik zo ver wil gaan om alles te balanceren.

Ik heb het vliegwiel nu los liggen omdat ik het ga overzetten op . Balanceren lijkt me geen overbodige luxe. Ik heb gisteren het vliegwiel eruit gehaald om die af te laten draaien. Wij draaien uw vliegwiel af voor een beter gasreactie incl.

Voor het trillingsvrij laten lopen van de motor ook cilinderkoppen . Of kan ik mijn vliegwiel losmaken en gewoon meegeven aan iemand die het ding voor mij kan afdraaien en balanceren ? Wat wil je bereiken met het afdraaien van jouw vliegwiel ? Waar hebben jullie je vliegwiel laten afdraaien en tegen welke prijs? EN wat zal aflaten draaien EN laten balanceren kosten?

Maar, zoals al geschreven, je moet daarna opnieuw balanceren, . Heeft iemand een adres, eventueel in het Limburgse, waar ik beide vliegwielen kan laten afdraaien en balanceren? Vliegwiel tbv de Foekema setup van Willem. Vliegwiel afschrijven of proberen te laten repareren?

Het voordeel van het afdraaien van het vliegwiel is dat de motor sneller op. Het balanceren van alle bewegende delen in de motor wordt . Afdraaien van huidige vliegwiel heb ik het niet zo op, er hoeft maar. Ik wilde mijn vliegwiel af laten draaien en balanceren. Nu was mijn vraag tot hoeveel kilo je kunt afdraaien? Wil dus eigenlijk kg van de vliegwiel afdraaien zodat ik het.

De vraag is, moet ik dat vliegwiel ook uit laten balanceren nadat ik hem . Kan iemand mij de voor en nadelen van een lichter vliegwiel vertellen? Kunnen je originele vliegwiel afdraaien en balanceren.

Vliegwiel afdraaien en balanceren